fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Ücretsiz E-Mail Marketing Araçları Nelerdir?

Ücretsiz E-Mail Marketing Araçları

Herkese merhaba,

E-ticaret yapmak isteyen ya da günümüzde tüm işini dijitalde büyütmek isteyen tüm girişimcilerin birçok pazarlama kanalından faydalanması gerekmektedir. Artık tüketiciler tercih ettikleri markalarla iletişim halinde olmak istiyorlar. Bundan dolayı tüketici ile iletişim halinde olmak müşterilerde marka bağlılığı oluşturuyor ve markanızdan alışveriş yaptıkları zaman kendilerini daha çok güvende hissetmesini sağlıyor. Müşterilerinizle iletişim ve etkileşim halinde olmak için ne kadar popüler olursa olsun sadece sosyal medya platformları üzerinden etkileşim yeterli olmayacaktır.

Müşterilerinizin kendini özel hissetmesi için ve size bağlılığını artıracağını düşündüğümüz pazarlama kanallarından biri olan e-mail marketing yani e-posta pazarlamasını tercih etmenizi öneririz.

E-mail marketing hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz blog yazımızı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

E-mail marketingin nekadar önemli ve kullanışlı olduğunu anladık.Bu yazımızda sizlere ücretsiz e-mail marketing araçlarını tanıtarak bunlardan herhangi birini kullanarak satışlarınızda artışa gitmenizi kolaylaştıracağız. Basit bir kullanım ile başarılı e-posta pazarlaması yapabileceğiniz araçlardan birkaçını inceleyelim;

Mailchimp

E-mail marketing için en çok kullanılan programlardan birisi Mailchimp’dir. Hazır e-mail şablonlarını kullanarak markanıza özel e-posta şablonu oluşturabilirsiniz. “Sürükle-bırak” yapısı ile oldukça basit bir şekilde e-posta içeriklerinizi zenginleştirebilir, görsel, yazı veya bağlantılar yerleştirebilirsiniz.​​ MailChimp müşterilerinizin alışveriş sepetlerinde bırakmış oldukları ürünler hakkında da hatırlatma yapan bir özelliğe sahiptir. Bunlarla birlikte müşterilerinize sitenizden gerçekleştirdikleri alışveriş seçimlerine göre düzenlenmiş sipariş bildirimleri veya ürün tavsiye e postaları da yollayabilirsiniz. Ücretsiz üyeliği ile 2000 kişiye kadar e-posta göndermenizi sağlıyor, daha gelişmiş özellikler için ücretli seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

SendinBlue

Ücretsiz e mail marketing araçlarının arasında en dikkat çeken Sendin Blue‘yu ele alacağız. Sınırsız bir şekilde ücretsiz üye ekleyebilmenizin yanında sınırsız e posta yollayabileceğiniz önemli uygulamalardan bir tanesidir. Sendin Blue ile daha fazla müşteriyi pazarlama mesajlarını almak için kaydolmaya teşvik etmekle birlikte sizlere web sitelerinize entegre edebileceğiniz özelleştirilebilir aboneliklerde sunmaktadır. Ayrıca müşterilerinize satın alma işlemi yapmalarını hatırlatma, alışveriş sepetinde ürün bıraktıklarına ilişkin, şifrelerini hatırlatma vb. gibi kişiye özel e postalar yollamasının yanı sıra müşterilerinize bunlara ilişkin SMS yollama özelliği de bulunmaktadır.

SendPulse

SendPulse bilindiği gibi yalnızca bir e-posta pazarlama aracı değil aynı zamanda çoklu kanal kampanyaları oluşturmak için üst düzey bir teknoloji kullanan çok platformlu bir pazarlama aracıdır. Türkçe arayüzü olan bu platform tercihlerinizden biri olabilir. SendPulse Ücretsiz Paket ile en fazla 500 abone oluşturabilir ve her ay 15.000 e-posta gönderimi yapabilirsiniz.  Ücretsiz paket ücretli paketlerin tüm özellikleriyle birlikte size verilir. Ücretli paketlerden tek farkı VIP paket için ayrılmış özel destek hizmetidir.

MailerLite

Ücretsiz e mail marketing araçı olarak karşımıza çıkan bu uygulama belli bir noktaya kadar ücretsiz olup daha fazla kitleye mail göndermek veya daha fazla mail göndermek istiyorsanız Premium seçeneğine sahip olmanızı gerektirmektedir. Ücretsiz olarak MailerLite’ı kullandığınız takdirde ancak 1.000 kişiye kadar üye ekleyebilme ve posta yollama olanağınız bulunmaktadır.

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares