fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Trendyol Mağaza Açma/Dükkan Açmak 2022

Trendyol Mağaza Açma/Dükkan Açmak 2022

E-ticaret yapmak isteyen ya da günümüzde tüm işini dijitalde büyütmek isteyen girişimcilerin birçok pazar yerinden faydalanması gerekmektedir. Bu pazaryerlerinin en çok tercih edilenleri arasında Trendyol yer alıyor. Trendyol satış hayatına öncelikle özel mağazacılık yoluyla başlayan ve müşteri kitlesini hızla arttıran bir e-ticaret sitesidir. Sonrasında başka mağazalarında online mağaza açmasına imkân tanıyarak iş hacmini oldukça genişletmiştir. Siz de online satışa yeni başlayacak bir girişimci veya şirket sahibiyseniz Trendyol’dan kendinize bir mağaza açabilir ve geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek e-ticaret hayatınıza başlayabilirsiniz.

Hazırladığımız blog yazımızda ulaşabileceğiniz konular :

Trendyol’da Mağaza Açmak

Trendyol ‘da Mağaza Açmanız İçin Gereken Belgeler Nelerdir?

Sopyo İle Trendyol

Sopyo ile kolay ve kusursuz entegrasyon

⚠️NOT: Trendyol mağazası açmak için bir şirketinizin olması gerekiyor. Şirket olmadan Trendyol’da satış yapamazsınız. Bu sebeple de başvuru sürecinde şirketinizle ilgili bilgileri paylaşmanız gerekmektedir.

Trendyol’da Mağaza Açmak

İlk olarak trendyol.com sayfasını açıyoruz. Sayfanın sağ üst kısmında bulunan Trendyol ‘da Satış Yap butonuna tıklıyoruz ya da **https://partner.trendyol.com/onboarding/satici-formu** sayfasını açıyoruz.

Açılan sayfadan satış yapacağınız paneli seçiyoruz.

Pazaryeri panelini seçtiğinizde Trendyol Pazaryeri üyeliği için gereken bilgileri dolduruyoruz ve Devam Et butonuna tıklıyoruz.

Yemek panelini seçtiğinizde Trendyol Yemek üyeliği için gereken bilgileri dolduruyoruz ve Devam Et butonuna tıklıyoruz.

Devam Et butonuna tıkladıktan sonra bir SMS Doğrulama ekranı açılıyor. Üyelik bilgilerinde girmiş olduğunuz cep telefonuna sms ile bir kod gönderiliyor ve bu kodu açılan ekrana yazıyoruz.

SMS Doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra şirket türü, ünvanı ve sicil numarası gibi bilgilerin girileceği bir sayfa açılıyor.

Gerekli olan bilgilerin girişini yaptıktan sonra talebiniz değerlendirilmeye alınıyor. Olumlu bir sonuç olduğunda da başvuru formunda paylaştığınız iletişim kanalları üzerinden mağazanızın durumu ile ilgili bilgilendiriliyorsunuz.

Trendyol‘da Mağaza Açmanız İçin Gereken Belgeler Nelerdir?

  • Şirket ticaret ünvanı
  • Şirket türü
  • Vergi kimlik numarası
  • Ticari sicil numarası
  • Satış yapılacak kategori
  • Ad soyad
  • E-posta
  • Cep telefonu numarası
  • Başka sanal pazar yerlerindeki veya kendi e-ticaret sitenizin linkleri

Sopyo ile Trendyol Entegrasyonu

Bu evrakları tamamlayıp evrak yönetimine gönderdiğiniz takdirde, evraklarınız onay işlemine geçiş yapıyor. Onaylandıktan sonra satış işlemlerine başlayabilirsiniz. Sopyo Trendyol entegrasyonu ile hesabınızı bağlayıp ürünlerinizi aktarabilirsiniz. Siparişlerinizi ve stoklarınızı tek bir panelden kolayca kontrol edebilirsiniz.

Umuyoruz ki Trendyol ile ilgili aklınıza takılan çoğu sorunun yanıtını içeriğimizde bulmuşsunuzdur. İlerleyen yazılarımızda “Trendyol Komisyon oranları 2022” ve “Trendyol Kargo Ücretleri 2022” konulara yer vereceğiz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares