fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

E-Ticaret Kampanya Döneminde Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Kampanya Döneminde Satıcıların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

Bildiğiniz üzere pandemi dolayısıyla internet alışverişi alışagelmişin üzerinde artış gösterdi. Bunun üzerine N11, GittiGidiyor, HepsiBurada, Trendyol, PttAvm, ÇiçekSepeti ve Amazon gibi pazaryerlerinin müşterilerine yaptığı kampanyalarla gerek reklamları ile ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. N11, GittiGidiyor, HepsiBurada, Trendyol, PttAvm, ÇiçekSepeti ve Amazon pazaryerlerinde kampanya fırtınaları ardı ardına devam ederken satıcılara da büyük iş düşmekte. Peki bu kampanya döneminde satıcıların neye dikkat etmesi gerekiyor? Yazımızda bunlara değindik.

Stok Kontrol

Satışlar hızlı bir şekilde arttı. Ürünleriniz sürekli talep görüyor. Sizin yapmanız gereken ilk şey müşterilerinizin ihtiyacını karşılamak için stoklarınızı kontrol etmek. Sopyo üzerinden ürün stoğunuzu güncellediğiniz taktirde diğer pazaryerlerinde olan satışlarınızda dahi ürünleriniz stoktan optimize bir şekilde düşecektir. Böylelikle Sopyo sizi stok konusundaki hatalardan kurtarabilir.

Kargo Süreci

Sipariş edilen ürünlerin kargo süreci de müşteri memnuniyeti için önemi yüksek bir etkendir. Sopyo tüm ürünlerin kargo süresini ayarlayıp, sipariş ekranınıza düşer düşmez onaylar ve ürünü hazırlamanız gereken vakti size sunar.

Her Pazaryerine Göre Farklı Fiyatlama

Bildiğiniz üzere tüm pazaryerlerin de komisyon oranları farklıdır. Sopyo ürününüzü bağladığınız bütün pazaryerlerin de farklı fiyat girmenizi sağlar. Böylelikle ürününüzü rakiplerinize göre hızlıca fiyatlarını değiştirebilir, tüm koşullara göre uygun fiyat ile satışlarınızı artırabilirsiniz.

Sizde Hemen Sopyo’yu Ücretsiz Deneyin

Total
0
Shares