fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Destek Talebi Nasıl Oluşturabilirim?

Sopyo’da Deste Talebi Oluşturma

Sopyo üzerinden yapacağınız her işlemin yardım dökümanı ilgili sayfa başlığının sağ tarafında yer alır. Fakat çözüme kavuşturamadığınız tüm sorunlarınız için biz Sopyo ekibi olarak her daim sizlere yardımcı olmak için buradayız. Peki bize nasıl ulaşabilirsiniz?

Ayrıca sağ üstte bulunan Destek butonu sayesinde Sopyo ile ilgili tüm soru ve sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Eğer bu açıklamalar soru ve sorunlarınıza çözüm olmuyor ise Sopyo’ya giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan Destek Talebi Oluştur butonuna tıklayarak gerekli alanlar doldurulur ve Sopyo’ya iletilir. Sopyo en geç 24 saat içerisinde talebinize geri dönüş yapacaktır. Butona tıkladıktan sonra aşağıda görseldeki sayfa açılacaktır.

Gerekli alanları doldurduktan sonra gönder butonuna tıklamanız bizim için yeterledir. Sonrasında teknik ekibimiz en kısa sürede size geri dönüş yapıcaktır.

Yaşadığınız Sorunlar Bizim İçin Önemli

Firmamızın müşteri memnuniyeti kapmasında her müşterimizin yaşadığı sorunlar bizim için büyük önem arz etmekte. Yaşadığınız sorunları çözmek için teknik destek ekibimiz maillerinizi beklemekte. Destek talebiniz soru veya sorunlarınıza cevaplar bulabileceğinizin, bizimle iletişim kurabileceğiniz en sağlıklı yoldur. Sizlere yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz.

Total
0
Shares