fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Babalar Gününde Ne Alınır?

Babalar günü, Haziran ayının 3. haftasında kutlanan özel bir gündür. Babalar günü bu yıl 19 Haziran’da kutlanmaktadır. Babalar çocuklarına karşı hiçbir karşılık beklemeden sevgi gösteriyor olsalar da özel günlerde çocuklarının kendilerini hatırlamalarından dolayı çok mutlu olacaklardır. Ancak babalar genelde nelerden hoşlandıklarını çocuklarına pek belli etmezler. Ailelerinin bir arada olması için gece gündüz çalıştıklarından çoğu baba çocuklarıyla da yeterince vakit geçirememektedir. Durum böyle olunca babalar günü hediye tavsiyesi oldukça güç olabilmektedir. Panik yok! Tabii ki de sizler için alternatif bir liste oluşturduk. Hazırsanız blog yazımıza başlayalım.

Giyimine özen gösteren babalar

Babalar gününe hediye arıyorsunuz ve bulamıyorsunuz. Eğer babanız giyimine özen gösteren babalardansa seçiminizi kıyafetlerden yana kullanabilirsiniz. Tam size göre önerilerimiz var. Babanız eğer spor bir stile sahipse erkek bermuda, şort, tişört ve yazlık gömlek alabilirsiniz. Ofiste çalışan ve işe çoğunlukla takım elbise ile giden babalar için ise düz erkek gömlek modelleri arasından takım elbiselerinin içine giyecekleri şık bir gömlek satın alabilir, mendilli kravat modelleri ile kombinlerini hareketlendirecekleri alternatifler sunabilirsiniz.

Giyimine özen gösteren babalara alınabilecek diğer hediye alternatifleri

  • Yaz tatillerini hareketlendirecek renkli ve hareketli gömlekler
  • Deniz şortları ve bermudalar
  • Dört mevsimin kurtarıcısı yağmurluklar
  • Terletmeyen pamuklu eşofman takımları
  • Onları sağlıklı yaşama yönlendiren rahat yürüyüş ayakkabıları
  • Mendil ve kravatlar

Aksesuar seven babalar

Giyim ürünlerinin tamamlayıcısı olan aksesuarlar da babaya alınabilecek en şık hediyeler arasında yer alıyor. Saat, kemer, güneş gözlüğü ve pantolon askısı gibi babanızın tarzına ve kullanım alanına yakışacağını düşündüğünüzbir aksesuar seçebilirsiniz. Şık ve modern görünümlerinden ödün vermeyen babalar için kol düğmeleri, takım elbise kombinlerini tamamlayan harika seçeneklerdenken, günlük hayatta işlerine yarayacak en iyi aksesuarlardan biri olarak erkek cüzdan modelleri de babaya alınabilecek en şık hediyeler arasında üst sıralarda yerini alıyor.

Aksesuar seven babalara alınabilecek diğer hediye alternatifleri

  • Zihnini sakinleştirip stresini azaltacak doğal taşlardan oluşan bileklikler 
  • Doğa içinde olmayı seven babalar için isimli, ona özel anlamlı çakılar
  • Yumuşak dokularıyla tarzlarını bütünleyecek çeşitli şallar 

Keyfine düşkün babalar

Teknoloji büyükten küçüğe hepimizin hayatına yoğun bir şekilde girmeye devam ediyor. Babalarımız da yaşları kaç olursa olsun hayatı kolaylaştıran teknolojiye çok kolay uyum sağlayabiliyorlar. Teknolojik cihazları kullanabilmek onları daha farklı mutlu ediyor.

Babalar günü hediyesi dediğimizde, onlara özel olduklarını hissettirebilecek teknolojik hediyelerden biri de akıllı saat oluyor. Günümüzde her türlü akıllı telefonla uyumlu saatler bulabiliyoruz. Babamızın kullandığı telefonun işletim sistemiyle uyumlu ve kullanımı kolay bir akıllı saat onlar için güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Akıllı saat tercihi yaparken telefonla kolay entegre olabilecek bir model seçmemiz gerekiyor. Bu hediyenin amacı onların işlerini kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmaktır. Adımlarını sayabilen, harcadığı kaloriyi hesaplayan ve uyku düzenini kontrol eden modeller olması babanızın hayatına farklı bir anlam katıyor olacaktır. Ayrıca artık akıllı saatler farklı tasarımlarda da üretilebiliyor. Babanızın tarzını yansıtacak şık tasarımlı bir akıllı saat ile bu yıl babalar günü hediyesinde bir fark yaratabilirsiniz. Akıllı saatlerin su geçirmez modelleri arasından seçim yaparsanız uzun süre kullanabilmesini ve hiç kolundan çıkarmamasını sağlıyor olacaksınız.

Keyfine düşkün babalara alınabilecek diğer hediye alternatifleri

  • Günün yorgunluğunu atabilecekleri çeşitli özelliklerde dinlenme koltukları
  • Keyifli bir SPA günü
  • Hayatını kolaylaştıracak akıllı saatler ve cep telefonları
  • Her an her yerde durup doğanın ve manzaranın tadını çıkarmaları için yanlarından ayırmayacakları kamp sandalyeleri
  • Oyun oynamayı seven çocuk ruhlu babalar için playstation

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares