fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Trendyol 2021 Komisyon Oranları ve Komisyon Kesinti İşlemi

Trendyol 2021’de Mağaza Sahiplerinden ne kadar komisyon alıyor? Bu yazımızda Trendyol Komisyon oranları ve ürün satıldıktan ne kadar süre sonra ücretinin hesaba yattığı bilgisini paylaştık.

Trendyol 2021 yılı için komisyon oranlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendi ürününüze ait kategori ve komisyon oranı yazmaktadır.

Trendyol 2021 Komisyon Oranları

KategoriKomisyon Oranları
Aksesuar%5 -%25
Çocuk Kategorisi%8 – %18
Elektronik%6- %25
Ev ve Yaşam%5 – %23
Giyim%17 – %20
Kozmetik ve Kişisel Bakım%5 – %17
Spor Ürünleri%8- %10
Süper Market%12 – %15

Komisyon Kesintisi Nasıl Tahsil Edilir ?

Trendyol tamamlanan her sipariş için, müşteri veya sistem tarafından onaylanmasından itibaren sözleşmede geçerli olan zamandan sonra komisyon tutarı kesintilerini yaparak satıcıların ödemelerini gerçekleştirmektedir.

Trendyol Komisyon Kesintisi Nasıl Hesaplanır ?

Trendyol’da ürünlerinizin komisyon kesintisini nasıl yapıcağınızı bilmiyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz blog yazımıza aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

Tüm Pazaryerlerini Tek Panelden Yönetin !

Sopyo Sizlere;

N11HepsiBuradaGittiGidiyorTrendyol ve Akakçe gibi pazaryerlerini tek bir panel üzerinden yönetim imkanı verir. Ürününüzün tüm pazar yerlerindeki güncel stok,fiyat ve sipariş yönetimlerini denemek için hemen sizde Sopyo’ya kayıt olun. 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Sopyo IdeaSoft entegrasyonu ile işleriniz hızlansın, hayatınız kolaylaşsın!

www.sopyo.com Linkine tıklayarak hemen ücretsiz denemeye başlayın.

Total
0
Shares