fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Dünyaca Ünlü MarkalarPazaryeri Oluyor

Herkese merhaba,

Günden güne büyüyen e-ticaret pazarında artık Dünyaca ünlü markalarda pazar yeri olma kararı aldı. E-ticaretin gelişmesiyle adapte olmaya çalışan markalar birer birer pazar yeri olmaya adım attılar. Hepsiburada, Trendyol, N11, GittiGidiyor, Amazon gibi büyük oyuncuların yer aldığı pazar yeri listelerine başlangıç olarak FLO ve LC WAİKİKİ giriş yapmıştır. Teknosa’nın da bu gelişmeye giriş yapacağının haberini aldık. Bu gelişme, e-ticaret markalarının büyük pazar yerleriyle rekabet içinde olduğu gerçeğini doğrulamış oldu.

Çünkü internet üzerinden satış yapmanın iki farklı yolu var. Birincisi geleneksel e-ticaret siteleri üzerinden tek bir satıcıya ait ürün kataloğunu satışa sunmak, diğeri ise e-pazar yerleri üzerinden daha fazla müşteri kitlesine ulaşmak. Markalar, artık kar dengesini kurmak için satışlarını sadece kendi siteleri üzerinden değil, e-ticaret pazar yerleri üzerinden yapmaktadır.

LC Waikiki Pazaryeri Oldu

Türkiyenin en önde gelen markalarından biri olan LC WAİKİKİ ilk pazaryeri olma adımını atmıştı. Artık LC Waikiki’nin e-ticaret platformunda FOSSIL’den United Colors of Benetton’a kadar birçok markaya rastlaya bileceksiniz.

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares