fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

WooCommerce Nedir? WooCommerce Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

Herkese merhaba,


Bu yazımızda sizlere yeni Woocommerce entegrasyonumuz hakkında ayrıntılı bir şekilde cevaplar sunacağımız yazımıza hoşgeldiniz.
Peki nedir bu Woocommerce? 2011’de piyasaya çıkan WooCommerce, WordPress ile oluşturduğunuz web sitenizi sadece birkaç basit işlemle e-ticaret sitesine dönüştüren ücretsiz ve son derece işlevsel bir WordPress eklentisidir. Dünya çapında yaklaşık 2,3 milyon e-ticaret mağazasında kullanılan WooCommerce, kullanım açısından kolaylığı sağladığı için özellikle e-ticaret’e yeni başlayacaklar için oldukça tercih edilen entegrasyonlardan biridir.

WooCommerce Nedir ve Nasıl Çalışır? 

WooCommerce işletmeler ve e-ticaret siteleri için son derece popüler bir WordPress eklentisidir. WordPress’in kendisi gibi WooCommerce de açık kaynaklıdır ve bu sayede isteyen kişiler ücretsiz bir şekilde erişebilir, kullanabilir ve değiştirebilir. Bu eklenti sayesinde işletmeler WordPress altyapılı siteleri üzerinden ürün ve hizmetlerini müşterilerine sunulabilmektedir. Geniş çaplı özelleştirilebilirliği, eklenti özelliği ve temaları ile beraber son derece kolay bir kullanıma sahiptir.

WooCommerce tamamen ayrı bir platform değildir ve bir WordPress eklentisidir. WordPress tabanlı internet sitenizi oluşturduktan sonra direkt olarak WooCommerce eklentisi kurulabilirsiniz. Gerekli bilgiler girildikten sonra internet sitesi için e-ticaret özellikleri kullanıma hazır hale gelmektedir. Çok esnek bir yapıya sahip olması sayesinde her sitenin ihtiyacını karşılayabilecek şekile bölünebilmektedir. Genel olarak WooCommerce diğer eklentilerden daha fazla özellik sunmaktadır. WooCommerce’in Avantajları ve Özellikleri Özelleştirilebilir seçeneklerinin yanı sıra aynı zamanda birçok diğer özelliği ile de WooCommerce işletme sahipleri tarafından kullanılmaktadır. Ücretsiz olması ile beraber kolay erişilebilir ve kullanıcı dostu olması sayesinde kolay bir kullanıma sahiptir. WooCommerce bünyesinde bulunan analiz araçları, sayısız farklı tema, detaylı dokümantasyon ve destek, çevrimiçi topluluk ve optimizasyon seçenekleri sayesinde çok tercih edilmektedir.

WooCommerce ile Entegre Olan Ödeme Sistemleri Nelerdir ?

Türkiye’de WooCommerce ile entegre olan kullanabileceğiniz ödeme metodlarını şu şekilde sıralayabiliriz.

iyzico,
PayU,
Banka Sanal POS’ları

Sopyo & WooCommerce Entegrasyonu Size Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

WooCommerce’daki ürünlerinizi, stok hareketlerinizi, siparişlerinizi ve fatura işlemlerinizi Sopyo’ya otomatik olarak aktarabilirsiniz. WooCommerce’dan Sopyo’ya aktarmış olduğunuz ürünleri Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon, PttAvm, Çiçeksepeti, Morhipo’da satışa açın ve otomatik stok takibi yapın!

Ya da pazaryerlerinde yüklü olan ürünlerinizi Sopyo’ya aktardıktan sonra WooCommerce sitenize de yükleyebilirsiniz.

Böylelikle tüm ürün, stok ve fiyat yönetimizi tek bir ekrandan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Sopyo & WooCommerce entegrasyonu ile hem sitenizdeki hem de pazaryerlerindeki satışlarınız hızlansın, hayatınız kolaylaşsın!

Sopyo ile WooCommerce Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares